fiilis-alasivu.jpg
 
 

Ajankohtaista

26.11.2011

Uusi parvekejärjestelmä!

 
Tuotekehitystyömme on nyt valmis ja patenttihakemus (20125534) jätetty. Tuomme markkinoille aivan uudenlaisen FRAME- parvekkeen. Siinä yhdistyvät vuosien aikana hankkimamme kokemuksemme ja tietomme kevytrakenteisten parvekkeiden suurimpana kotimaisena valmistajana.

 

Parvekkeen yläpinnaksi voi valita betonisen- tai puuritilävaihtoehdon ja  järjestelmää  voi käyttää sekä ulokkeena, että ripustettavana ja kummatkin vaihtoehdot tarvittaessa vain ulkoseinään kiinnitettynä!  Parvekkeen tekotapa ei juurikaan vaikuta enää välipojan rakenneratkaisuihin, sillä järjestelmä painaa vain 20-40 % yleisesti käytössä olevista betoniparvekkeista ja parvekkeen kaikki kiinnitykset tehdään jälkeenpäin ulkoseinään rungon valmistumisen jälkeen.  

Arkkitehdeille on valmistumassa kattava suunnitteluaineisto kirjastoineen ja rakennesuunnittelijoille omansa. Mutta ennen kaikkea, FRAME on parveke joka muuttaa ammattirakentajien meille esittämät toiveet todellisuudeksi. Laadukas, edullinen ja nopeasti työmaan haluamana aikana asennettava parveke uudisrakentamisen kaikkiin mahdollisiin olosuhteisiin.